امروز : 03 ارديبهشت 1398 ساعت 18:59

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان : توانمندسازی یکی از ابعاد توسعه است

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: توانمندسازی یکی از ابعاد توسعه است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان، ظهر امروز نوزدهم دیماه،دکتر سیدعلی نادر دهقانی الوار در جلسه ستاد بازآفرینی شهری و کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر خرم‌آباد اظهار کرد: جهاد دانشگاهی سعی کرده برای تمامی فعالیت‌های خود پایه و اساس علمی پیدا کند و با مراکز و تسهیل‌گرانی که در مناطق مختلف صرفا کار زیربنایی می‌کنند، تفاوت دارد.

وی با بیان اینکه در کنار اقدامات زیربنایی ما، فعالیت‌های فرهنگی نیز دیده می‌شود، افزود: بعد توانمندسازی که یکی از ابعاد مهم توسعه است را در منطقه لحاظ و پیگیری می‌کنیم و معتقدیم برای توسعه، توانمندسازی را نیز باید در کنار تمامی کارهای خود لحاظ کنیم.

دکتر دهقانی الوار با بیان اینکه در سند پیشرفت ایرانی_ اسلامی که مقام معظم رهبری ابلاغ کردند و برنامه‌های دولت به تمامی این موارد اشاره شده است، ادامه داد: توانمند سازی و توسعه محله‌ای یکی از ابعاد توسعه است و حتما باید به آن پرداخته شود.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان توسعه محله‌ای را یکی از ابعاد مهم توسعه شهری عنوان کرد و گفت: در کشور ما بحث بازآفرینی شهری در دستور کار است ولی در اصل باید نوسازی یا به‌سازی انجام می‌شد.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با تاکید بر اینکه در تحقق این مهم نیاز به حمایت و مشارکت تمامی ارگا‌ن‌ها داریم، ادامه داد: حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی با تمام توان خود در عرصه هستند و خوشبختانه تیمی از دانشجویان فعالیت می‌کنند که تمام وقت و توان خود را برای این کار هزینه کرده‌اند.