امروز : 03 اسفند 1397 ساعت 08:06

معاون آموزش جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد: برگزاری آزمون مکاتبه‌ای 380 دهیار استان

معاون آموزش جهاد دانشگاهی واحد لرستان از برگزاری آزمون مکاتبه‌ای دهیاران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان، ظهر امروز نوزدهم دیماه،احمد عبدی پور گفت: به همت معاونت آموزش جهاد دانشگاهی و با هماهنگی دفتر امور روستایی استانداری لرستان، پنجمین آزمون مکاتبه‌ای دهیاران استان برگزار شد.

وی افزود: پس از برگزاری موفق دوره‌های آموزشی در شهرستان‌های استان، آزمون مکاتبه‌ای دهیاران برای ۳۸۰ دهیار منتخب شهرستان‌های استان به‌صورت هم‌زمان برگزار شد.

عبدی پور هدف از برگزاری این آزمون را ارتقاء سطح دانش و افزایش توانمندی دهیاران جهت مدیریت بر روستا اعلام کرد و گفت: پس از طی مراحل ثبت‌نام، شرکت در دوره و اخذ منابع کتبی، از مباحثی مانند مجموعه قوانین و مقررات روستا، قوانین معاملات و امور مالی، آیین‌نامه ساخت‌وساز، آیین‌نامه نظارت و نظام‌مهندسی و.‌... ارزشیابی مکتوب از دهیاران انجام گرفت.

وی در مورد نحوه ارزشیابی آزمون تصریح کرد: برای این آزمون ۱۰۰ سؤال از مباحث مذکور طراحی و نهایتاً ضمن تقدیر از ۱۰ نفر برتر، نفرات منتخب جهت شرکت در المپیاد علمی دهیاران کشور، به سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها معرفی می‌شوند.

معاون آموزش جهاد دانشگاهی با اشاره به همکاری مثبت با معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: طی توافقات صورت گرفته در سال‌های اخیر کلیه دوره‌های دهیاران، ذی‌حسابان و مسئولان امور مالی دهیاری‌ها و بخش عمده‌ای از دوره‌های شهرداران توسط جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.‌

وی در پایان ابراز امیدواری کرد توافقات صورت گرفته و برگزاری دوره‌های آموزشی موجب ارتقا سطح علمی و افزایش آگاهی شرکت‌کنندگان شود.