امروز : 30 دی 1397 ساعت 00:32

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان: مرکز درمان ناباروری این واحد یکی از برندهای کشور است

رئیس جهاد دانشگاهی مرکز درمان ناباروری این واحد را یکی از برندهای کشور عنوان کرد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان لرستان،بعد از ظهر امروز هجدهم دیماه، دکتر سیدعلی نادر دهقانی الوار در مراسم افتتاح مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان، مرکز درمان ناباروری را یکی از نیاهای اساسی استان عنوان کرد و افزود: این مرکز توسط جهاد دانشگاهی لرستان از سال ۸۹ در دستور کار قرار گرفت اما با توجه به اینکه انجام اقدامات بزرگ نیازمند هماهنگی‌های بیشتر است؛ طی سفر استاندار سابق به تهران و دیدار با رئیس سازمان جهاد دانشگاهی مجوز احداث آن گرفته شد.

وی اضافه کرد: در این رابطه قرار شد که دانشگاه علوم پزشکی و سایر نهادها نیز کمک‌هایی برای تجهیز این مرکز داشته باشند.

دکتر دهقانی‌الوار با بیان اینکه به دلایل مختلف آمار ناباروری در استان بالا است، ادامه داد: برای ساخت این مرکز نیاز است که تمامی سازمان‌ها و ساختارهایی که می‌توانند در این حوزه فعالیت کنند دست به کار شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان بیان کرد: با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی از پشتوانه علمی بالایی برخوردار است و پژوهشگاه رویان یکی از افتخارات کشور محسوب می‌شود؛ راه‌اندازی این مرکز در دستور کار ما قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: حین این پروسه بنیاد برکت، دانشگاه علوم پزشکی و استانداری کمک‌هایی به ما داشته‌اند که از لحاظ فرآیند کار،   حمایت‌های مالی خوبی شده است.

دهقانی‌الوار گفت: خوشبختانه امروز این مرکز به عنوان یکی از مراکز خوب و درجه اول کشور آماده راه‌اندازی و افتتاح است.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان بیان کرد: معتقدم این مرکز به لحاظ تجهیزات و نیروی انسانی یکی از برندهای کشور خواهد شد و می‌توانیم تعداد زیادی از زوج‌های نابارور سراسر کشور را در استان پذیرش کنیم.

وی بیان کرد: همچنین ظرفیت پذیرش از استان‌های ایلام، خوزستان، همدان و اراک را نیز داریم که می‌توانند در قالب گردشگری سلامت دیده شود.

دکتر دهقانی الوار با بیان اینکه برای این مرکز به روزترین تجهیزات در حوزه ناباروری تهیه شده است، ادامه داد: فرآیند درمانی صورت گرفته همانند پژوهشگاه رویان است و امیدواریم بتوانیم در این زمینه موفق عمل کنیم.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان اعتبار این طرح را ۱۱ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: از این مقدار پنج میلیارد توسط بنیاد برکت و استانداری تامین شده و مابقی را سازمان جهاد دانشگاهی و نیز خود واحد از محل درآمدها هزینه کرده است.