امروز : 23 آبان 1397 ساعت 15:41

برگزاری کارگاه آشنایی با مفاهیم، نظریه‌ها و تکنیک‌های بهره‌وری در کسب‌وکارهای تعاونی

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان از برگزاری کارگاه آشنایی با مفاهیم، نظریه‌ها و تکنیک‌های بهره‌وری در کسب‌ و کارهای تعاونی خبر داد.

رحیم بیرانوند در گفت‌وگو با روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان لرستان، اظهار کرد: این کارگاه به مدت دو روز یکم و دوم آبان در سالن آمفی تئاتر جهاد دانشگاهی لرستان برای همه تعاون‌گران استان برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی با مفاهیم، نظریه‌ها و تکنیک‌های بهره‌وری در کسب و کارهای تعاونی قلمداد کرد که در این فرآیند تعاون‌گران بتوانند با ثابت نگه داشتن کیفیت از میزان هزینه‌های سازمان‌های خود کم کرده و بهره‌وری ایجاد کنند.

بیرانوند تصریح کرد: بهره‌وری که شامل اثربخشی و کارآیی می‌شود می‌تواند در سودآوری و توسعه فعالیت‌های تعاونی مؤثر باشد.