امروز : 23 آبان 1397 ساعت 15:37

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد لرستان: الگوی نوین مشاغل خانگی سبب اتصال حلقه‌های مفقوده در ایجاد اشتغال پایدار می‌شود

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان لرستان گفت: الگوی نوین مشاغل خانگی سبب اتصال حلقه‌های مفقوده در ایجاد اشتغال پایدار می‌شود.

رحیم بیرانوند در گفت‌وگو با روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان لرستان، اظهار کرد: مشاغل خانگی تاثیر بسزایی بر فرهنگ کار و کارآفرینی در استان دارد.

وی اضافه کرد: الگوی نوین مشاغل خانگی باعث اتصال حلقه‌های مفقوده در بحث ایجاد اشتغال پایدار و شبکه‌سازی و در کنار هم قرار گرفتن پتانسیل‌ها می‌شود.

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان لرستان ادامه داد: همچنین باعث ایجاد هم‌افزایی، کاهش هزینه تولید، افزایش سطح مهارت افراد نهایتا ایجاد محصول قابل عرضه و رقابت در بازار از دیگر مزیت‌های الگوی نوین مشاغل خانگی در کشور و به تبع آن در استان لرستان است.

بیرانوند گفت: به کسانی که محصول را تولید می‌کنند، سعی می‌کنیم در آموزش، مشاوره، اتصال به بازار و... خدمات لازم را ارائه ‌دهیم تا آنان با ایجاد اشتغال و درآمدزایی بتوانند در این طرح موفق باشند.

مدیر طرح الگوی نوین مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان بیان کرد: در حال حاضر 105 نفر پشتیبان مشاغل خانگی در استان داریم که قرار است در این طرح یاری‌رسان باشند.