امروز : 23 آذر 1397 ساعت 11:41

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی و اداره‌ کل آموزش و پرورش استان لرستان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان، به‌منظور هم‌افزایی در پتانسیل‌ها و امکانات، تفاهم‌نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی لرستان و اداره‌ کل آموزش و پرورش منعقد شد.

در این تفاهم نامه ، همکاری در طراحی، تدوین و اجرای نظام سنجش صلاحیت مدیران، معلمان و مربیان اداره کل، استانداردسازی آموزشی، ارزیابی، اثربخشی، ممیزی و رتبه‌بندی مدیران اداره کل، همکاری و مشارکت در برگزاری برنامه‌های آموزشی تربیت مربی مدارس ابتدایی غیردولتی و مراکز پیش‌دبستانی، برنامه‌ریزی، نیازسنجی و اجرای دوره‌های آموزشی و توانمندسازی در حوزه‌های مختلف از جمله محورهای این تفاهم‌نامه هستند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اهمیت مشارکت همه دستگاه ها بویژه مراکز آموزشی استان ،انعقاد این تفاهم نامه را فرصتی برای توسعه همکاریهای علمی،فناورانه و توانمند سازی نیروی انسانی بعنوان یکی از مولفه های مهم و پایه برای توسعه استان دانست.