امروز : 01 آبان 1397 ساعت 20:27

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان:خروجی اقدامات شاخص ما در استان به ایجاد اشتغال و تبدیل علم به فناوری منجر شده است

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: خروجی اقدامات شاخص این نهاد در استان به ایجاد اشتغال و تبدیل علم به فناوری منجر شده است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان لرستان، دکتر سیدعلی‎نادر دهقانی‎الوار در دیدار معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک نهاد علمی توانسته اقدامات شاخصی در استان انجام دهد که خروجی آنها به ایجاد اشتغال و تبدیل علم به فناوری منجر شده است.

وی افزود: شرکت‎های دانش‌بنیان مرکز رشد جهاد دانشگاهی در سال گذشته بیش از 7 میلیارد تومان فناوری به فروش رساندند و از این لحاظ در کشور در جایگاه خوبی هستیم.

دکتر دهقانی‎الوار با بیان اینکه 1500 دانشجو با این نهاد در استان همکاری دارند، ادامه داد: خوشبختانه دانشجویان ارتباط خوبی با جهاد دانشگاهی  استان در حوزه اجتماعی، عمرانی، محیط‌زیست، رسانه‎ای، درمانی و ... دارند و از ظرفیت آنها در بخش‎های مختلف استفاده کرده‎ایم.

عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی لرستان یادآور شد: به‌عنوان یک مجموعه علمی و جهادی سعی کرده‎ایم در حوزه‎های مختلف بدون کمک‎های دولتی اقدامات خوبی در لرستان انجام دهیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‎های خیلی خوبی در جهاد دانشگاهی لرستان وجود دارد که باید فعال شوند و توقع داریم ازلحاظ تامین اعتبارات و صدور مجوزهای لازم برای توسعه  استان از این نهاد حمایت شود.