امروز : 23 آذر 1397 ساعت 11:37

معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان:رفع عقب ماندگی در حوزه آسیب‎های اجتماعی نیازمند کار جهادی است

معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان گفت: رفع عقب ماندگی در حوزه آسیب ‎ های اجتماعی نیازمند کار جهادی است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان لرستان، دکتر حبیب ‎ الله خجسته ‎ پور در دیدار با معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه لرستان یکی از استان ‎ های چهار فصل کشور است، اظهار کرد: از همه دستگاه ‎ ها و ادارات درخواست داریم اگر برنامه ‎ ای دارند، آن را به میزبانی لرستان انجام دهند.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در جلسه با اعضای شورای اجتماعی کشور مبنی بر اینکه در بحث مبارزه با آسیب ‎ های اجتماعی 20 سال عقب هستیم، افزود: رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه فرهنگ و آسیب ‎ های اجتماعی نیازمند کاری جهادی است چراکه کار جهادی مبتنی بر علم، عقل و عشق است.

خجسته ‎ پور با بیان اینکه کاری که بدون مطالعه و شناخت موضوعات و فرآیند علمی باشد به نتیجه نمی ‎ رسد، افزود: خوشحالیم که هنوز در کشور ما نهادهایی علمی و جهادی مانند جهاد دانشگاهی فعالیت می ‎ کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان ادامه داد: جهاد دانشگاهی در استان به هر کاری که ورود داشته عالمانه کار کرده، عاقلانه تصمیم گرفته و عاشقانه به مردم خدمت کرده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مبارزه و مقابله با آسیب ‎ های اجتماعی نیازمند استفاده از ظرفیت ‎ های دانشجویی است و در استان اقدامات خوبی در این خصوص شده است. در این راستا از پتانسیل جهاد دانشگاهی استفاده کرده ‎ ایم.

خجسته ‎ پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاسیس شعبه ‎‎ ای از پژوهشکده رویان در لرستان یادآور شد: این پژوهشکده می ‎ تواند در بحث سلامت و توریسم درمانی کمک حال استان و دیگر شهرستان ‎ ها باشد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان گفت: امیدواریم ارتباط متقابل بین جهاد دانشگاهی و دستگاه های استان بیشتر و بیشتر شود تا بتوانیم از ظرفیت جهادی این نهاد در راستای حل مشکلات لرستان بهره بگیریم.