امروز : 23 آذر 1397 ساعت 11:38

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی:از ظرفیت دانشجویان در حل مشکلات فرهنگی استفاده شود

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: از ظرفیت دانشجویان در حل مشکلات فرهنگی استفاده شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان لرستان، عیسی علیزاده در دیدار با معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان با اشاره به اینکه فرهنگ ابعاد گسترده ‎ ای را دربرمی ‎ گیرد، اظهار کرد: یکی از مهم ‎ ترین مشکلات کشور، مباحث فرهنگی است که نمود آن را در سایر حوزه ‎ ها می ‎ توانیم ببینیم.

وی با بیان اینکه به علت اعمال تحریم ‎ ها ممکن است شرایط کشور در آینده نامناسب ‎ تر شود، ادامه داد: نباید منکر تاثیرات مثبت فرهنگی و اجتماعی در مواجهه با شرایط نامناسب اقتصادی باشیم.

علیزاده تصریح کرد: اگر در شرایط تحریم از حوزه فرهنگی بویژه جهاد دانشگاهی حمایت شود چون این نهاد با تمام اقشار دانشجویان مخصوصا با قشر خاکستری دانشجویان ارتباط دارد، می ‎ تواند اقدامات خوبی در این اوضاع انجام دهد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تاکید کرد: استفاده از هنر و انجام فعالیت‌هایی که باعث ایجاد سرمایه اجتماعی و اعتماد به حاکمیت شود می‌تواند نقش مهمی در فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی ایفا کند.

وی با اشاره به اینکه دانشجو محل نگاه خانواده و جامعه است، افزود: اگر در شرایط تحریم از فضای دانشگاه ‎ها غفلت کنیم، با چالشهای جدی مواجه می‎شویم.

علیزاده خاطر نشان کرد: قشر نخبه و فرهیخته به ویژه دانشجویان و فعالیت اجتماعی آنان می‌تواند نقش مهمی را در برون‌رفت از این شرایط فراهم کند. معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آمادگی هرگونه همکاری با استانداری لرستان در انجام ماموریتهای محوله را دارد.