امروز : 01 آبان 1397 ساعت 20:31

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس لرستان: جهاد دانشگاهی بارقه‌ای از جنگ‌های دفاع مقدس است

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان گفت: جهاد دانشگاهی بارقه‌ای از جنگ‌های دفاع مقدس است.

دکتر ناصرپور در گفتوگو با روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان لرستان، با اشاره به اینکه در چشم‌انداز نظام جمهوری اسلامی ایران به ویژه در حوزه توسعه علم و فناوری و تعالی فرهنگی بناست به نقطه‌ای آرمانی برسیم، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی گنجی است از گنج‌های پنهان دوران طلایی دفاع مقدس، همانطور که جهاد سازندگی در ابتدای انقلاب اسلامی داشتیم، جنگ‌های پنهان هشت سال دفاع مقدس جهاد دانشگاهی مهم است رشته‌هایی هستند که برخواسته از سبک مدیریت هستند که توسط انقلاب اسلامی به دنیا عرضه شد.

وی ادامه داد: تمام دنیا از سبک مدیریتی لیبرال مآب استفاده می‌کنند اما انقلاب ما مدیریت جهادی را به دنیا معرفی کرد که جهاد دانشگاهی هم بخشی از کالبد این مدیریت جهادی است و به دستور حضرت امام تأسیس شد.

ناصرپور با بیان اینکه  توسعه تابآور رابطه مستقیمی با دانش و آموزش دارد و محوریت آن انسان است، اضافه کرد: دانشگاه‌های ما در حال حاضر فقط آموزش می‌دهند اما آموزش جهاد دانشگاهی با دیگر آموزشها فرق می‌کند.این نهاد انقلابی در جهاد دانشگاهی  با تحقیقات کاربردی مشکلات را پیگیری میکند. بسیاری از پیشرفت‌های علمی به خصوص در حوزه دانش‌بنیان با این نهاد به اهداف خود رسیده ست.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان افزود: اگر به جهاد به عنوان یک امکان نگاه کنیم، تنها امکانی که می‌تواند وضعیت کشور را از تنگناها عبور دهد، این نهاد است.

وی یادآور شد: جهاد دانشگاهی دانش را به فناوری تبدیل می‌کند و می‌تواند ما از وضعیت کنونی عبور دهد.

ناصرپور گفت: درواقع ابزاری که می‌تواند باعث تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر شود،نهادی جز جهاد دانشگاهی نیست.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی است و به دنبال تحقق فرهنگ جهادی است، اظهار کرد: . گفتمان جهاد دانشگاهی فراگیر و دربرگیرنده همه ظرفیت‌های عملی و علمی از دفاع مقدس است.

وی افزود: درواقع جهاد دانشگاهی بارقه‌ای از جنگ‌های دفاع مقدس و کالبدی لاینفک از موضوعات مرتبط با دفاع مقدس است.