امروز : 01 آبان 1397 ساعت 20:12

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان: جهاد دانشگاهی با تبدیل ایده به محصول در مقابل فشار اقتصادی به مقابله بپردازد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: جهاد دانشگاهی با تبدیل ایده به محصول می‌تواند در مقابل فشار اقتصادی دشمن به مقابله بپردازد.

دکتر مروت طاهری کلانی در گفت‌وگو با روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان لرستان، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی قبل از اینکه نهادی علمی باشد یک ویژگی برجسته‌تری دارد که آنرا از سایر نهادها متفاوت می‌کند و آن انقلابی بودن این نهاد  است، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی براساس سه اصل اعتقادی، رفتاری و عقلانی پایه‌ریزی شده لذا اگر بدنبال توسعه کشور از لحاظ علمی است و نباید تنها به صیانت از  ارزشهای انقلاب اسلامی اکتفا کند بلکه بر اساس اخلاقیات و اصول اخلاقی و مدنظر قرار دادن رضایت الهی با تکیه بر نیروهای انقلابی و علمی به تولید علم از یک طرف و منزلت افراد عالم و دانشمند در سراسر گیتی بپردازد.

وی بیان کرد: این نهاد به اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی وفادار بوده و پیمانی محکم در راستای اعتلای آن بسته است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان اقتصاد مقاومتی را بهترین گزینه در مقابل فشار دشمن در شرایط کنونی عنوان کرد و با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز به این مهم تاکید موکد داشتند لذا اعتقاد بنده نیز اقتصاد مقاومتی با مفهومی که رهبری فرمودند کارآمدترین راه مقابله است، بیان کرد: آنچه که مدنظر مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی بوده ایجاد اشتغال و رونق تولید است که با این تفاسیر جهاد دانشگاهی نیز باید به دنبال پروژه‌هایی از این دست باشد تا بتواند با تبدیل ایده به محصول به این مهم دست یابد.

طاهری کلانی خاطرنشان کرد: ضروری است در ابتدا ایده درست و مورد نیاز شناسایی و با انتخاب  درست انتخاب و افراد واجد شرایط پ و شناسایی مشکلات و نقاطی که بیشتر سبب فشار شده‌اند ایده‌ها احصاء و سپس یافتن راه و روشی که افراد بتوانند آن را تبدیل به محصول کنند؛ چنانچه جهاد دانشگاهی این هدف را دنبال کند قطعا سبب مقابله با فشار اقتصادی دشمن، ایجاد اشتغال و تولید خواهد شد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: یکی از ماموریتهای جهاد دانشگاهی توسعه تجاری‌سازی فناوری‌های آماده بهره‌برداری است که قابل بیان است.

وی با بیان اینکه توسعه و تولید علم و گسترش تحقیقات کاربردی مورد نیاز کشور و همچنین توسعه و کمک به تجاری‌سازی فناوری‌های آماده بهره‌برداری از یک طرف و تربیت نیروی انسانی محقق، متخصص و متعهد و از طرف دیگر رسالت جهاد دانشگاهی در راستای قطع وابستگی و خوداتکایی در سطح ملی است، خاطرنشان‌کرد: این موارد می‌تواند به عنوان نقاط قوت داخلی جهاد دانشگاهی باشد که با ارتباط با مراکز و دانشگاه‌های صنعتی و سایر مراکز آموزش عالی منجر به اتخاذ استراتژی و راهبردها باشد که جهاد را در رسیدن به اهداف و نقش موثر خود در مقابله با فشار اقتصادی دشمن نزدیک و نزدیک‌تر کند.