امروز : 29 شهریور 1397 ساعت 07:52

برگزاری مسابقات رباتیک و خلاقیت و نوآوری دانش¬آموزی در استان توسط یکی از شرکتهای فعال مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی لرستان

مسابقات رباتیک در سطح دانش­آموزی و با حضور دانش­آموزان  تمامی مقاطع تحصیلی در تاریخ19 بهمن ماه سال جاری توسط شرکت هوشمان الکترونیک برگزار می­شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان این مسابقات در رشته­های مختلف ربات جنگجو، ربات مسیریاب، ربات حل ماز، ربات پرنده،  نجات تخم مرغ و خلاقیت و نوآوری در محل سالن ورزشی دبیرستان دخترانه خدیجه کبری(س) ناحیه2 شهرستان خرم­آباد برگزار می­گردد.

قوانین و مقررات وضع شده برای این مسابقات با توجه به شرایط سنی شرکت­کنندگان متفاوت بوده و برای هر رشته قوانین جداگانه­ای در سطح دانش­آموزی تدوین شده است.

هدف اصلی از برگزاری این دوره از مسابقات رشد و شکوفایی خلاقیت و بالاترین سطح علمی دانش­آموزان استان بوده که در کنار آن ضمن تقویت روحیه تیمی، آشنایی با فناوری­های روز دنیا در حوزه رباتیک و کاربرد آن در حل مسایل مختلف نیز مد نظر بوده است.

در این دوره از مسابقات آموزش و پرورش ناحیه2 خرم­آباد، پژوهشسرای دانش­آموزی، بنیاد نخبگان و مجتمع فرهنگی دیجیتال فجر با مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی لرستان همکاری داشته و ضمن فراهم نمودن فضای مناسب شرایط حضور دانش­آموزان و والدین محترم آنان نیز مهیا شده است.

آخرین مهلت ثبت نام در این مسابقات15 بهمن ماه بوده و علاقه­مندان می­توانند جهت کسب اطلاع بیشتر به دفتر شرکت هوشمان الکترونیک به آدرس: خرم­آباد- میدان 22 بهمن- کوی جهادگران- نبش خیابان صدرا- مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی لرستان و یا به وبلگ مسابقات به آدرس: hooshman.cup.blogfa.com  مراجعه نمایند.