امروز : 23 آذر 1397 ساعت 12:33

تجلیل از پژوهشگران برگزیده جهاددانشگاهی واحد لرستان

در مراسم اختتامیه هفته پژوهش که در سالن همایش­های دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد پژوهشگران برگزیده جهاددانشگاهی واحد لرستان، معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، در مراسم اختتامیه هفته پژوهش که با حضور مهندس غضنفری معاون استاندار لرستان، روسای دانشگاه‎ها و دستگاه‌های اجرایی، پژوهشگران، دانشجویان و دانش‌آموزان پژوهشگر استان، برگزار شد امین سلاحورزیان و اعظم عارفی به عنوان پژوهشگران برگزیده جهاددانشگاهی واحد لرستان، معرفی و لوح تقدیر خود را دریافت نمودند.

لازم به ذکر است این مراسم در روز چهارشنبه مورخ هشتم آذر ماه در سالن همایش­ های دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد و در آن از  ۶۴ پژوهشگر برتر استان لرستان تجلیل به عمل آمد.