امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 17:11

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین کمیته امداد و جهاددانشگاهی واحد لرستان

تفاهم نامه همکاری های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی با تاکید بر فعالیت­های علمی و دانش بنیان بین کمیته امداد و جهاددانشگاهی واحد لرستان به مدت دو سال منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان بر اساس مفاد این تفاهم نامه که به مدت دو سال با قابلیت تمدید برای سالهای آینده مورد توافق قرار گرفته است مشاوره و انجام فعالیت­های مورد درخواست دو دستگاه از جمله برگزاری دوره­های آموزشی برای کارکنان و مددجویان، انجام طرح های پژوهشی، اجرای طرح مراقبت­های قبل از زایمان و حمایت از مادران باردار تحت پوشش امداد و ارائه خدمات مربوط به ذخیره­سازی خون بندناف نوزادان تحت پوشش حمایتی امداد، مشارکت در برگزاری همایش­ها، جشنواره­ها، نمایشگاه­ها و اردوهای گردشگری، علمی، آموزشی و زیارتی، ارائه طرح­ها و ایده­های فناورانه و علمی برای نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی افراد تحت پوشش و..  مورد تاکید است.