امروز : 30 مهر 1397 ساعت 12:08

افتتاح فن‎بازار منطقه‎ای توسط جهاد دانشگاهی؛ استاندار لرستان: جهاد دانشگاهی از طریق فن‎بازار، اعتماد سرمایه‎گذاران به استان را جلب کند

استاندار لرستان گفت :وجود مرکز فن بازار برای رونق اقتصادی و خروج از رکود در استان ضروری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، مهندس هوشنگ بازوند در مراسم افتتاحیه فنبازار منطقهای لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با بیان مشکلات ناشی از نبودن مرکز فن بازار در اقتصاد و صنعت استان بیان کرد: تبادل اطلاعات و مشاوره با بخش خصوصی از طرف فن بازار باعث ایجاد راهکارهای مناسب برای خروج از رکود و توجیه اقتصادی پروژهها و در نهایت رونق اقتصادی است.

وی با تقدیر از جهاد دانشگاهی لرستان در راه‎اندازی این فن‎بازار افزود: جهاد دانشگاهی باید بصورت ویژه پیگیر این موضوع باشد تا با مشورت دادن به سرمایه‎گذاران از طریق فن‎بازار منطقه‎ای، اعتماد آنها را برای سرمایه‎گذاری در استان جلب کند.

بازوند تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با کمک فن‎بازار استان می‎تواند مشورت‎های خوبی به شرکت‎های دانش‎بنیان دهد تا آنها جایگزین اقتصاد نفتی شوند.

وی اظهار کرد: سرمایه و ادامه حیات فن بازار در هر منطقه اقتصادی اعتماد و حمایت بخش خصوصی است.

استاندار لرستان با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و رئیس جمهوری دکتر روحانی در باب اقتصاد مقاومتی، ادامه داد: از شاه بیتهای اقتصاد مقاومتی شرکتهای دانش بنیان است، این شرکتها جایگزین مناسبی برای اقتصاد سنتی و اقتصاد نفتی است.

بازوند با بیان بالا بودن آمار معوقههای بانکی در استان اظهار کرد: خلاء هلدینگهای آی تی در لرستان کاملا مشهود بوده و مرکز فن بازار میتواند با برطرف کردن مشکلات ناشی از نبودن هلدینگها مسیر توسعه و رونق اقتصادی را هموار کند.

استاندار لرستان گفت: امیدواریم با راهاندازی مرکز فن بازار دریچه جدیدی را پیش روی سرمایهگذاران بگشاییم.