امروز : 30 مهر 1397 ساعت 11:44

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان: مهم‎ترین چالش پیش روی اقتصاد، بازار فروش و بازاریابی محصول است

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مهمترین چالش پیش روی اقتصاد کشور و لرستان بازار فروش و بازاریابی محصول است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانیالوار در جلسه افتتاحیه فنبازار منطقهای جهاد دانشگاهی لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، بیان کرد: تلاشهای استاندار لرستان برای راهاندازی فنبازار منطقهای در این استان جای تشکر دارد چراکه ایشان صادقانه و خالصانه برای ایجاد این مهم به جهاد دانشگاهی لرستان کمک کردند.

وی با اشاره به اینکه لازم است زیرساختهای فناوری در استان لرستان فراهم شود، اضافه کرد: فنبازار یک بستر و زیرساخت برای فروش فنآوری است تا محصولات دانشبنیانی که توسط شرکتهای دانشبنیان، مراکز رشد و... به وجود میآیند به فروش برسند و تبدیل به ثروت شوند.

دکتر دهقانیالوار اظهار کرد: مهمترین چالش پیش روی اقتصاد کشور و لرستان بازار فروش و بازاریابی محصول است. متأسفانه این استان تاکنون نتوانسته در این زمینه به خوبی عمل کند و جهاد دانشگاهی لرستان تلاش دارد تا با کمک فنبازار منطقهای گامهای ارزشمندی در این جهت بردارد.

وی یادآور شد: جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی که تشکیلاتی مبتنی بر فنآوری دارد تاکنون توانسته در هر حوزهای که احساس نیاز میشود وارد شده و کارهای مثمرثمری انجام دهد.

این عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی لرستان خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی معتقد است که ایجاد اشتغال و کارآفرینی وظیفه دولت نیست و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی باید به ایجاد اشتغال پایدار مبتنی بر علم و تکنیک بپردازند.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی لرستان به عنوان یک مرکز آموزش عالی سعی کرده که به حوزه ایجاد اشتغال پایدار مبتنی بر علم و تکنیک در این استان ورود پیدا کند.

دکتر دهقانی‎‎الوار تصریح کرد: ما معتقدیم که برای توسعه پایدار استان باید نخبگان، دانشگاهیان، پژوهشگران و مراکز فنآوری در این زمینه ساختارسازی کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان اینکه توسعه مبتنی بر فنآوری بهترین نوع توسعه است، گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان متولی فنبازار استان آمادگی دارد از تمامی ظرفیت علمی و اجرایی خود برای فروش محصولات دانشبنیان استان استفاده کند.

وی با یادآوری اینکه جهاد دانشگاهی استان چند مرکز تخصصی پژوهشی در حوزههای متنوع دارد، افزود: این نهاد به عنوان یکی از مراکز آموزش عالی توجه ویژهای به توسعه لرستان دارد و برنامههای خود را در راستای تحقق این هدف تدوین میکند.