امروز : 02 خرداد 1397 ساعت 03:42

دیدار رئیس و معاونین جهاددانشگاهی لرستان با فرماندار شهرستان سلسله

رئیس و معاونین جهاددانشگاهی لرستان با مهندس فلاح نژاد فرماندار شهرستان سلسله دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان در این دیدار دکتر دهقانی ضمن تشریح عملکرد و فعالیتهای این نهاد گفت: جهاد با تجارب و پیشینه ای شناخته شده گامهای مهم و تأثیر گذاری در رشد و توسعه جامعه برداشته است.

رئیس جهاددانشگاهی لرستان گفت: دریافت مجوز راه اندازی مرکز پژوهشی-درمانی ناباروری در استان، مجتمع تحقیقات وفناوری، مرکز آموزش کوتاه مدت زبان انگلیسی ،مرکز آموزش کوتاه­مدت در شهرستان کوهدشت و مقدمه سازی برای راه اندازی دو گروه پژوهشی مهمترین فعالیتهای این واحد است.

دهقانی یادآور شد:جهاددانشگاهی آمادگی لازم را جهت برقراری ارتباط بیشتر حوزه­های آموزشی-فرهنگی و علمی در شهرستان سلسله دارد.

در ادامه فرماندار سلسله از جهاددانشگاهی به عنوان یکی از محور های اصلی توسعه پژوهش و آموزش در استان یادکرد و گفت شهرستان سلسله به سبب موقعیت جغرافیایی و اقلیم آب وهوایی که دارد می تواند به یکی از قطبهای اصلی توریستی و گردشگری استان تبدیل شود و در این راستا نیاز به ایده­های مناسب  جهت بارور نمودن اینگونه استعدادها وجود دارد.

در پایان فرماندار سلسله افزود: امیدوارم با همکاری­های دو جانبه شاهد توسعه علمی، فرهنگی و پژوهشی در سطح شهرستان سلسله باشیم.