امروز : 23 آذر 1397 ساعت 11:38

دیدار رئیس و معاونین جهاددانشگاهی لرستان با فرماندار شهرستان دلفان

رئیس و معاونین جهاددانشگاهی لرستان با مهندس طولابی فرماندار شهرستان دلفان دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان در این دیدار دکتر دهقانی ضمن تشریح عملکرد و فعالیتهای این نهاد گفت:جهاددانشگاهی نهادی است بر گرفته از اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی که همواره با ورود به حوزه­های مختلف علمی _آموزشی، فرهنگی نقش مهمی را در ترویج، توسعه و پیشرفت این اهداف داشته است. دهقانی افزود: این واحد آمادگی لازم خود را جهت همکاری مناسب در زمینه­های مختلف علمی،فرهنگی و آموزشی در شهرستان دلفان را اعلام می کند.

فرماندار دلفان ضمن تقدیر و تشکر از رئیس و معاونین این واحد بیان کرد: شهرستان نورآباد دارای ظرفیت های خوبی در حوزه های گردشگری تفریحی صنایع دستی و پژوهشی می باشد و اظهار امیدواری کرد که با شناختی که از تجارب و جایگاه جهاددانشگاهی داریم بتوانیم کارهای ارزنده ای در جهت توسعه و پیشرفت این شهرستان در کشور داشته باشیم.

جعفرطولابی در ادامه افزود:پتانسیل­های شهرستان دلفان را در برخی حوزه­ها در سطح کشور منحصر به فرد دانست و گفت شناسایی وتبدیل کردن این ظرفیت­ها به طرح و پروژه عملیاتی برای ارتقاء شاخص­های توسعه استان در دستور کار است و طی عملیاتهای میدانی که انجام شده است مطالبات بخشها را امضاء کرده­ایم و امیدواریم با کمک جهاددانشگاهی بتوانیم شاهد فعالیتهای سازنده­ای در سطح شهرستان باشیم.