امروز : 05 خرداد 1397 ساعت 20:09

کسب مقام برتر بانک خون جهادددانشگاهی واحد لرستان

بانک خون جهاددانشگاهی واحد لرستان، موفق به کسب مقام برتر نمایندگی های بانک خون رویان کشور شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، در آخرین ارزیابی صورت گرفته  در سه ماهه چهارم سال 92 توسط مرکز رویان، بانک خون جهاددانشگاهی واحد لرستان توانست رتبه برتر کشور را در میان بیست و پنج نمایندگی به خود اختصاص دهد.

کسب این مقام در حالی توسط بانک خون جهاددانشگاهی واحد لرستان بدست آمده که زمان زیادی از تاسیس آن در استان نمی گذرد.

لازم به ذکر است بانک خون بندناف رویان جهاددانشگاهی واحد لرستان نیز در ارزیابی های گذشته در بین نمایندگی های برتر کشورقرار دارد.