امروز : 05 خرداد 1397 ساعت 20:09

کسب رتبه دوم بانک خون جهاددانشگاهی لرستان در سراسر کشور

در حالی که بیش از 3 سال از فعالیت بانک خون بند ناف رویان لرستان نمی‌گذرد این نمایندگی جزو سه  نمایندگی برتر کشور شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان وجود کارشناس ماهر ، نداشتن آمار لغو نمونه ، دقت، سرعت در کار و مشتری‌مداری از مهم‌ترین عوامل موفقیت بانک خون بندناف رویان لرستان است.

بانک خون بندناف یکی از مراکز وابسته به پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی است که در سال 89 با تلاش و پیگیریهای مدیران جهاددانشگاهی استان و تائیدهای لازم راه اندازی شد و در حال حاضر در شهر خرم آباد زیرنظر جهاددانشگاهی استان فعالیت می کند.